Spyfall

Spyfall är ett partyspel olikt något annat...

Där du får vara en spion och försöka förstå vad som händer omkring dig. Det är riktigt enkelt!

Spyfall spelas över flertalet rundor, och i starten av varje runda får alla spelare kort som visar samma plats - ett casino, en resande cirkus, ett piratskepp eller till och med en rymdstation - med undantaget att en spelare får ett kort som visar "Spy" istället för platsen. Därefter börjar spelarna ställa frågor till varandra - "Varför är du klädd så konstigt?" eller "När var det senast vid fick löning?" eller andra saker du kan komma på. Detta för att lista ut vem bland dem som är spionen. Spionen vet inte var han är, så han måste lyssna noggrant. När det är hans tur att svara, måste han kunna berätta en bra historia.

När som helst under en runda, kan en spelare anklaga en annan för att vara spion. Om alla andra spelare bifaller anklagelsen, avslutas rundan och den anklagade spelaren måste avslöja sin identitet. Om spionen upptäcks, vinner alla övriga spelare poäng. Dock kan spionen själv avsluta en runda med att utropa att han vet var den hemliga platsen är, och om han gissar rätt vinner bara spionen poäng.

Efter ett par rundor av gissningar, misstanke och bluffande, avslutas spelet och den som vunnit flest poäng står som segrare.


Regelspråk: Engelska

Ålder: 13+

Antal spelare: 3-8

Speltid: 15 min

SKU: CRY68428

Buy this
  • 230,00 kr
  • 1 Kvar