Citadels

Bygg en medeltida stad lämplig för en kung!

Kungariket behöver en ny mästerbyggare och du är med och kämpar om den åtråvärda posten. För att bli den utvalda måste du imponera på kungen genom att bygga den mest majestätiska medeltida metropolen.

För att kunna bygga din stad behöver du döka hjälp från en stor skara karaktärer. Kommer du att hyra den svårfångadetjuven till att tömma din rivals fickor, eller kommer du att kontraktera arkitekten att snabbt bygga flera distrikt? Endast den bästa staden kommer att förtjäna sin förvaltare titeln som mästerbyggare.

I Citadels använder spelarna de lokala stadsborna till att få guld och bygga distrikt för att färdigställa sin medeltida stad. I slutet på spelet vinner spelaren med den mest imponerande staden!

Denna utgåva av Citadels inkluderar 27 karaktärer - åtta från original Citadels, tio från expansion Dark City och nio helt nya karaktärer. Detta tillsammans med trettio unika byggnadsdistrikt samt regelbok inkluderar sex färdiga kombinationer av karaktärer och distrikt utöver startomgången, där var och en är sammansatt för olika typer av spelstil och intensitet.


Regelspråk: Engelska

Ålder: 10+

Antal spelare: 2-8

Speltid: 30-60 min

SKU: FWR02SE

Buy this
  • 300,00 kr
  • 1 Kvar