OBS : Vi har för tillfälle problem med onlinebetalning, vänliga kontakta oss per mail om ni vill beställa produkter

Captain Sonar (SWE)

I Captain Sonar kontrollerar du och dina lagkamrater en toppmodern ubåt och försöker hitta en fiendubåt för att spränga den från vattnet innan de kan göra detsamma mot dig. Varje roll är viktig och konfrontationen är nådelös. Var organiserad och kommunicera väl, kapten är inget värd utan sin besättning: navigatören, radiooperatören och ingenjören.

Alla medlemmar i ett lag sitter på ena sidan av bordet, och de tar var och en en viss roll på ubåten, med arbetsfördelningen för dessa roller beroende på antalet spelare i spelet: En spelare kan vara kapten , som är ansvarig för att flytta ubåten och tillkännage några detaljer om denna rörelse; en annan spelare bemannar ekolodet för att lyssna på motståndarens order och försöka dechiffrera var dera ubåt kan vara i vattnet; en tredje spelare kan arbeta i ammunitionsrummet för att förbereda torpeder, minor och andra vapen som möjliggör strid.

Captain Sonar kan spelas i två lägen: tur-för-tur eller samtidigt. I det senare läget genomför alla medlemmar i ett team sina handlingar samtidigt som de även försöker spåra vad motståndarna gör under tiden. När en kapten är redo att inleda en attack pausas handlingen för ett ögonblick för att se om en träff har noterats - sedan återupptas spelet, antingen med att målet har smygt bort under angriparens paus, eller med vrakdelar utspridda över havsbotten.

Flera kartor ingår med olika svårighetsgrader.


Regelspråk:Svenska, Danska, Finska, Norska, Engelska

Ålder (från):12 år

Antal spelare:2-8

Speltid:45 min

SKU: LPFI7500

Köp
  • 380,00 kr